Ontdek je eigen natuur!

 

ONTDEK JE EIGEN NATUUR.

Een ontdekkingsreis naar je (verborgen) talenten.

 

Zaterdag 8 juli van 10-15.30 uur in Nieuwerbrug aan de Oude Rijn

Nieuwsgierig zijn naar je ruimte en mogelijkheden. Verder kijken en voelen dan je gewend bent. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Elk avontuur wat je aangaat begint met de eerste concrete stap. Hoe groot is je moed om intuïtief in beweging te komen?

Een stap te zetten ook als je geen uitgewerkt concreet plan hebt? In hoeverre durf je te vertrouwen op de stroom van het Leven? De afstemming van jezelf op de natuurlijke levensstroom zou je resonantie kunnen noemen. Resonantie werkt in het klein én in het groot. Wanneer je over langere tijd ‘ontstemd’ bent geraakt, verlies je het contact met je eigen natuur en de verbinding met de grotere natuurlijke levensstroom.

Op Zaterdag 8 juli faciliteren Cora Postema en Annet Hoeijmans-Boon een dag in de Levenstuin van Cora waar we met elkaar op zoek gaan naar die afstemming, de resonantie met je eigen natuur.

Een afstemming die enthousiast, nieuwsgierig en blij maakt. Vanuit die ‘vrijheid’ kun je volgende stappen zetten op je ontdekkingsreis, vertrouwend op je intuïtie en in verbinding met de natuurlijke levensstroom.

 

Tijd:                             van 10.00 – 15.30 uur met zelf geplukte lunch.

Deelnemers:              Maximaal 12

Kosten:                       € 95,-

Adres:                         Weijland 34, 2415 BC Nieuwerbrug

 

PROGRAMMA:

  • Ontvangst en introductie.
  • In duo’s de tuin in om een bloem te zoeken.
  • Voorstellen aan elkaar vanuit en met deze zelfuitgezochte bloem.
  • Cora vertelt het verhaal van het ontstaan van de levenstuin.
  • Annet geeft een afgestemde meditatie/visualisatie (kracht van beelden en metaforen) onder begeleiding van kristallen klankschalen.
  • Lunch.
  • Naar buiten om spelenderwijs je natuurlijke talent(en) te ontdekken; alleen of samen. De Levenstuin biedt hierbij talloze mogelijkheden.
  • Evaluatie met elkaar over deze belevenissen.
  • Afronding met een bloemendrankje

Annet en Cora hebben een leven vol ervaring die ze inzetten in afstemming met de behoefte van de deelnemers. Meer over hen kun je lezen via de link naar hun websites.

Annet

Cora

AANMELDEN EN INFORMATIE

Om je aan te melden of als je meer informatie wilt, kun je een mail sturen aan annet@ennoia.nl of info@corapostema.nl

Je kunt eventueel ook telefonisch contact opnemen.

Annet: 06 15452658 of Cora: 06 50655437